Verzenden

Wat zijn de kosten voor verzending?

Bij een bestelling lager dan € 75,00, hanteren wij een standaard verzendtarief van € 6,50. Indien je bestelbedrag hoger is, dan is de verzending voor jou Gratis!

Hoe en door wie wordt het pakket bezorgd?

Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je het pakket thuis of op een ander afleveradres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Tevens kun je aangeven of je het pakket op werkdagen voor 12.00 uur geleverd wilt hebben of juist in de avond na 18.00 uur. Daarbij kun je ook nog aangeven dat er een handtekening vereist is voor het ontvangen van het pakket en/of dat je het pakket juist niet bij de buren wilt laten afleveren. Als laatste kun je er ook nog voor kiezen om je pakket op te halen bij een PostNL locatie bij jou in de buurt.

Voor de verzending van bestellingen werken wij samen met (MyParcel) PostNL. Bestellingen worden als pakket verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen die op werkdagen (ma t/m vr) voor 16.00 uur bij ons binnenkomen, zullen wij dezelfde dag nog verwerken. Meestal heb je het pakket dan de volgende werkdag binnen. Echter kunnen wij dit niet garanderen en daarom houden wij 1 tot 3 werkdagen aan!

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra het pakket verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace link waarmee je het pakket online kunt volgen.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging, dan wordt het pakket afgegeven bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kan het pakket dan vanaf de volgende werkdag afhalen.

Verzending internationaal?

Nee, wij versturen nog geen pakketjes naar het buitenland! Al onze leveringen vinden alleen plaats binnen Nederland.

Heb je nog vragen over je verzending of andere vragen? Kijk dan eerst even op onze pagina “veel gestelde vragen”. Mocht je er niet uitkomen dan kun je contact opnemen via ons contactformulier en/of mailen via: contact@foj.nl